Pagodetent Huren

Gepubliceerd mrt. 06, 22
6 min read

Bungalowtent Boeken, Tent Huren

Tent Voor Familiefeest HurenTent Huren

Bij Bosjuweel kun je mooie tenten huren. Verhuur van stretchtenten, tipi’s, yurts, dome-tenten, Marokkaanse tenten en meer.. Onze tipi tenten en stretchtenten verhuren we op alle mogelijke locaties in binnen en buitenland.

Bungalowtent Boeken, Tent HurenTent Kopen Of Huren

Groot aanbod tentenverhuur Stretchtent Stretchten (ook wel flextent, freeformtent, bedoeïenentent of sheltertent genoemd) zijn een multifunctionele oplossing voor ieder evenement (pagodetent huren). Stretchtenten zijn veelzijdig en hebben door de flexibele mogelijkheden een grote visuele aantrekkingskracht. Organiseert u een feest voor tientallen, honderden of duizenden mensen? Verwacht u veel bezoekers bij een open dag of bedrijfsfeest? Over de huisvesting hoeft u niet in te zitten.

Bungalowtent Boeken, Tent Huren

Het huren van aluhallen is de oplossing in elke situatie waarin u wel een locatie maar geen onderdak hebt. Pagode tent Op welke locatie u ook een pagodetent neerzet, gasten weten meteen waar ze moeten zijn. Met hun kenmerkende, glooiende puntdak en boogramen in het zeildoek, brengen de pagodetenten de sfeer erin.

Deze tenten zijn rasechte feesttenten. Maar wij verhuren ze niet alleen als onderdak voor feestgangers. Organiseert u een evenement met verschillende standhouders, workshops of groepsactiviteiten? Dan is het huren van pagodetenten de oplossing. Met deze tenten kunt u het evenemententerrein flexibel indelen. Podium Wij verhuren podia voor binnen en buiten.

Feesttent Huren? - Verhuur Partytent En Andere Tenten

Wilt u ook de aankleding van de tent door ons laten verzorgen? Geen probleem. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen. Uw evenement / feest krijgt op deze manier de uitstraling die het verdient. Flexibel en snel Wij begrijpen dat u veel moet regelen wanneer u een evenement of feest organiseert.

Door korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij gewend om snel te schakelen. Is de groep toch groter dan verwacht of val het weer toch tegen? Wij zorgen voor een passende oplossing. Door het grote aanbod aan verhuur tenten kunnen wij snel en effectief werken. Ruim productassortiment Omdat geen enkele gelegenheid hetzelfde is is er geen standaard! Wij zoeken altijd de juiste tent voor het evenement.

Tent Kopen Of Huren

Natuurlijk kunnen verschillende tenten ook gekoppeld worden om zodoende nog een grotere capaciteit te creëren. Natuurlijk bieden wij voor de aankleding ook verschillende opties en mogelijkheden voor vloerbedekking / vloerdelen en overige accessoires. Veiligheid Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk veiligheid is (ingerichte tent huren Nederland). Wij zijn altijd op alles voorbereid en zorgen voor de juiste verankering en houden rekening met de weersverwachtingen zodat u geen zorgen heeft.

Meer informatie of een offerte aanvragen? Klik hier .

Tent Verhuur

Een Dome voor ieder festival Festival tenten bestaan er in vele soorten en maten. Maar wilt u eens een andere tent dan een ‘standaard’ festival tent? Onze Dome tenten zijn zeer geschikt voor festivals. Deze koepelvormige tenten vormen hét decor voor wie op zoek is naar een ander soort tent.

Kies voor andere kleuren, verlichting en decoratie en u creëert een geheel andere sfeer. flextent verhuur. Ook hebben wij diverse formaten festival Dome tenten, diverse vloeren, deuren en ramen om de uitstraling compleet te maken. Iedere dome heeft een andere karakteristiek, waardoor we altijd een passende hebben voor het festival. Met diverse mogelijke covers en buizen die kunnen worden gepoedercoat in iedere mogelijke RAL-kleur.

Tentenverhuur Voor Al Je Evenementen

Stem uw festival Dome tent met ons af Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we samen al uw wensen. Daarna gaan wij voor u aan de gang met het selecteren van de juiste Dome tent en met het bedenken van een passend ontwerp. Hierin nemen we al uw wensen mee.

Ieder festival is anders, dus de invulling verdient veel aandacht. Onze Dome tenten kunnen wij ook op locatie voor u opzetten en inrichten. Uiteraard stemmen we ook dit goed met u af. Zo gaat ieder festival een waar feest worden. Daarnaast heeft u bij ons de keuze tussen het huren of kopen van een Dome tent.

Tent Vakantie, Het Aanbod Is Groot Dus Ruime Keus!

Doordat u al een compleet donkere ruimte heeft, kunt u deze gemakkelijk aankleden voor een angstaanjagende beleving. De N8tent is in mum van tijd omgebouwd tot de spannendste tent van Nederland..

Welke tent en welke afmeting voor uw evenement, open dag, bruiloft, buurtfeest of verjaardag het meest geschikt is? Daarover adviseren wij u graag in een vrijblijvend gesprek.

Bungalowtent En Tent

Bij ons betaalt u voor een dag of ! U mag de spullen donderdag of vrijdag komen halen, en maandag of dinsdag weer terugbrengen. Wij doen niet moeilijk en begrijpen ook wel dat u de dag na uw feestje even andere dingen aan uw hoofd heeft dan het opruimen van tenten! Wij verhuren veel in Groningen, Hoogezand, Zuidbroek, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Veendam en in de gehele regio! Maar ook iets verder is geen probleem natuurlijk.

Wat betaal ik aan reiskosten en wat kost laten opbouwen en afbreken? De prijs voor opbouwen en afbreken van een tent staat bij iedere partytent afzonderlijk vermeld. De reiskosten zijn bij ons standaard . Houdt u er wel rekening mee dat we voor het brengen én het halen in totaal .

Feesttenten 15 Mtr. Breed

In welke regio brengen en halen jullie partytenten? Als vuistregel houden wij een maximale afstand aan van ongeveer - Kampeertent huren. Dit omvat de gehele provincie Groningen, een en ongeveer de helft van Friesland. Voor grotere feestjes waarbij u veel spellen huurt maken we natuurlijk graag een uitzondering en rijden we wat verder! Vraag gerust een offerte aan voor de mogelijkheden.

Verder zijn alle buizen door ons gemerkt met kleuren, evenals de koppelstukken. Op die manier kunt u de tent bijna niet meer verkeerd in elkaar zetten. De opbouwtijden variëren van 20 minuten (partytent 4×4) tot maximaal een uur (partytent 10×4). Wel heeft u minimaal twee personen nodig voor het opbouwen (rechtop zetten van de tent).

Partytent, Statafel, Easy Up Tent, Zwarte Tenten Huren

U kunt bij ons een partytent huren inclusief complete inrichting met tafels en stoelen. Of u nu ronde of rechte tafels wilt, of bijvoorbeeld statafels met een chique hoes (statafelrok) (Bungalowtent en tent). Ook biertafels en bierbanken (bekend als “biersets”) verhuren we. Verder kunt u ook bij ons terecht voor alle andere inrichting, aankleding en accessoires.

Partytent huren met vloer: ook dat is mogelijk! Sinds enige tijd leveren we ook vloeren voor onze partytenten. De prijs hiervoor is € 2,50 per m2 bij afhaal, € 3,00 bij bezorging en € 4,00 per m2 als wij het moeten leggen. U bent dan verzekerd van droge voeten, en bovendien heeft een tent mét vloer een erg mooie uitstraling. Tent 2 personen - In de natuur.

Ingerichte Tent Huren Nederland

Hoe kunnen we de partytent leuk aankleden/decoreren? Een partytent is natuurlijk sowieso erg gezellig, maar nog mooier is het als de tent wordt aangekleed met leuke versieringen en decoratie. Denk aan vlaggetjes, ballonnen, slingers, etcetera. We hebben wel een klein verzoek: wilt u a. u.b. geen decoratie gebruiken die kleuren aflaten? Regelmatig krijgen we tentzeilen terug met rode, gele, blauwe, groene en andere kleuren.

Daarom dus de vraag om hiermee op te passen! Desgewenst kunt u bij ons ook decoratie/versieringen kopen. Zo hebben we bijvoorbeeld vlaggetjes met verschillende leeftijden en leuke borden met bijvoorbeeld “Hulde aan het bruidspaar!”.

Feesttent HurenMichel Bijleveld BV is één van de grootste verhuurders van pagodetenten in Nederland en heeft zich daarin gespecialiseerd! Behalve voor pagodetenten kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment alu-hallen, podia en marktkramen. Bent u op zoek naar kwaliteit, diversiteit, service en betrouwbaarheid? Dan bent u bij Michel Bijleveld BV aan het juist adres. Huur een ingerichte tent of luxe stacaravan.

Meer van Winkels

Navigation

Home

Latest Posts

Https://cadeauvoorhem.com/

Published Aug 30, 22
3 min read